2810762933 6973415331 Γεωργίου Σεφέρη, Κοκκίνη Χάνι, Ηράκλειο Κρήτη alexislogo@yahoo.com
 
 
     
  " Επιλέγοντας το "Αλέξεις," επιλέγετε ένα μέρος όπου τα παιδιά είναι στο επίκεντρο και λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη για την ανάπτυξή τους. "

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
     
 
 
 
 
 
 
     
     
     
     
     
     
     
 

 

 


 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΛΕΞΕΙΣ | Κέντρο ειδικών Θεραπειών Ηράκλειο Κρήτης
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
 
 
 
 Ποιοι είμαστε


Καλωσορίσατε στο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών "Αλέξεις" στο Ηράκλειο Κρήτης! Στο "Αλέξεις," αφιερωνόμαστε πλήρως στην παροχή εξειδικευμένων θεραπειών για παιδιά και εφήβους, δημιουργώντας ένα ασφαλές και ενημερωμένο περιβάλλον που προωθεί την υγιή ανάπτυξη και ευζωία. Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε κάθε παιδί να αναπτύξει το μέγιστο δυνατό δυναμικό του και να ξεπεράσει τυχόν διαταραχές ή προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζει.

Στο "Αλέξεις," παρέχουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, σχεδιασμένων για να καλύψουν τις ατομικές ανάγκες του κάθε παιδιού. Οι υπηρεσίες μας είναι οι εξής:

- Λογοθεραπεία

- Ψυχοθεραπεία

- Εργοθεραπεία

- Συμβουλευτική Γονέων

- Ομάδες Κοινωνικών Δεξιοτήτων

- Ειδική Διαπαιδαγώγηση

- Ζωγραφική
 

Στο "Αλέξεις," η υπεύθυνη λογοθεραπεύτρια, κα Τζανάκη Έλενα, διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα της παιδικής ανάπτυξης και θεραπείας. Βασιζόμαστε στην αρχή της εξατομίκευσης για να δημιουργήσουμε προγράμματα παρέμβασης που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του κάθε παιδιού. Προσφέρουμε την υποστήριξη που χρειάζεται κάθε παιδί για να αναπτυχθεί με έναν ευεργετικό και ενδιαφέροντα τρόπο. Είμαστε δίπλα σας σε αυτό το ταξίδι προς την ανάπτυξη και την επιτυχία. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και για να μάθετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε το παιδί σας να ανθίσει.

 

 Έλενα Τζανάκη είναι λογοθεραπεύτρια BSc


Η Έλενα Τζανάκη είναι λογοθεραπεύτρια BSc και επιστημονικά υπεύθυνη του χώρου, με εμπειρία στο επάγγελμα από το 2014. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και εξειδικεύσεων που αφορούν τις αρθρωτικές/φωνολογικές διαταραχές, προβλήματα λόγου και ομιλίας, διαταραχές αυτιστικού φάσματος κ.ά. Από τον Σεπτέμβριο του 2018 έως και τον Ιανουάριο του 2019 παρακολούθησε πρόγραμμα εξειδίκευσης και συμπληρωματικής εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο «Μαθησιακές δυσκολίες: Αξιολόγηση και στρατηγικές παρέμβασης». Επίσης στο χώρο εφαρμόζονται τεχνικές ΟΡΤ (Oral Placement Therapy) με τα κατάλληλα θεραπευτικά εργαλεία για τη βελτίωση της ομιλίας και της σίτισης.

 Αριάδνη Καφτάκη κλινική ψυχολόγος


Η κλινική ψυχολόγος Αριάδνη Καφτάκη είναι απόφοιτος του τομέα της ψυχολογίας του Βρετανικού πανεπιστημίου Staffordshire University και κάτοχος Master στην Κλινική και Kοινοτική ψυχολογία του πανεπιστημίου East London. Έχει παρακολουθήσει μετεκπαιδευτικά προγράμματα που αφορούν την προαγωγή της ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων, ψυχιατρικής και ψυχοθεραπείας, ενώ παράλληλα συνεχίζει την εκπαίδευση της σε 4ετές πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Συστημική θεραπεία οικογένειας στο κέντρο Συστημικής εκπαίδευσης «Αλληλεπίδρασις»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και για να μάθετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε.    
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΑ
2810762933 - 6973415331
 
 
 
 
   
   
   
   
   
   
   
 
     
   
     
     
  ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Στο "Αλέξεις," προσφέρουμε την υποστήριξη που χρειάζεται κάθε παιδί για να αναπτυχθεί σε έναν ευεργετικό και ενδιαφέροντας τρόπο. Είμαστε δίπλα σας σε αυτό το ταξίδι προς την ανάπτυξη και την επιτυχία. 

 
 
     
 
  Εξειδικευμένη Ομάδα Επαγγελματιών
  Εξατομικευμένη Προσέγγιση
  Ποικιλία Υπηρεσιών
  Φιλικό Περιβάλλον
  Στήριξη για Γονείς
  Αφοσίωση στην Ανάπτυξη